شناسایی فروشنده

اولین و شاید یکی از مهم ترین مراحل واردات، شناسایی تولیدکننده یا فروشنده معتبر است که تقریبا برای همه ی کسب و کارها دارای اهمیت فراوان می باشد. با در نظر گرفتن خرید مواد خام مورد نیاز برای تولید محصولات خود یا فروش محصولات دیگر تولید کنندگان، شما مسیر سختی پیش روی روند کاری خود خواهید داشت. علاوه بر این ها شما در محل کار خود از برخی تجهیزات و سرویس ها استفاده می کنید که در رده ی هزینه های اضافی شما قرار دارد از خرید گیره کاغذ گرفته تا حجم اینترنت و .

فروشنده ها یا به عبارتی تأمین کننده ها نه تنها می توانند فعالیت هایی منجمله تأمین لوازم و سرویس های مورد نیازتان را بر عهده بگیرند، بلکه می توانند منابع مهمی برای کسب اطلاعات باشند، محصولات و کالاهای جدید را ارزیابی کنند، دنبال کننده رقبا باشند، اقدامات و فرصت های امیدوارکننده را شناسایی کنند، در واقع آن ها تبدیل به شرکا تجاری شما می شوند. فروشندگان هزینه های شما را کاهش داده و طراحی تولیدات و نیازهای شما را بهبود می بخشند، همچنین بازاریابی را در جهت جدیدی پیگیری می کنند. اگر در انتخاب فروشنده تصمیم درستی نگرفته باشید احتمالا در آینده پشیمان خواهید شد.

به طور کلی فروشندگان و تأمین کنندگان را می توان به 4 دسته کلی تقسیم کرد:

  1. تولید کنندگان: اکثر خرده فروشان از طریق فروشندگان یک شرکت یا نمایندگان مستقل که محصولات چندین شرکت مختلف را در دست دارند، خرید می کنند. معمولاً قیمت این دسته از منابع کم تر است، مگر به دلیل دوری محل کسب خرده فروشان هزینه حمل و نقل به صورت حساب اضافه شود.
  2. توزیع کنندگان: همچنین به عنوان عمده فروشان، شناخته می شوند. آن ها محصولات را با قیمت های مقرون به صرفه، از چندین شرکت تولید کننده خریداری کرده و کالاها را انبار می کنند تا در اختیار خرده فروشان قرار دهند. اگرچه قیمت آنها بالاتر از تولید کننده است، اما آنها می توانند سفارش های با مقدار کم را به خرده فروشان عرضه کنند. در اغلب موارد هزینه کم حمل و نقل و ارسال سریع و به موقع کالا از طریق یک شرکت توزیع کننده، قیمت بالاتر هر آیتم خرید را جبران می کند.
  3. سازندگان مستقل: توزیع آثار و محصولات منحصر به فردی که توسط این اشخاص ساخته می شود، معمولاً به صورت انحصاری در نمایشگاه های تجاری برگزار شده، به فروش می رسند.
  4. منابع وارداتی: بسیاری از خرده فروشان کالاهای خارجی را از یک وارد کننده داخلی خریداری می کنند که بسیار شبیه به یک عمده فروش داخلی است. یا بسته به آشنایی شما با منابع خارج از کشور، ممکن است بخواهید برای خرید کالاها سفر کنید.

پروسه انتخاب فروشنده مناسب، فاکتور های بیشتر و مهمتری از تحقیق و جستجو درباره لیست قیمت را در بر می گیرد؛ انتخاب شما بستگی به وسعت دامنه ی فاکتورهایی از قبیل اهمیت قیمت، کیفیت، ثبات و سرویس دهی دارد. اینکه شما چطور اهمیت این فاکتورهای متفاوت را ارزیابی می کنید، بر اساس الویت های کسب و کارتان خواهد بود. همچنین یک رویکرد همراه با استراتژیک در انتخاب فروشنده، می تواند در درک شما نسبت به تصمیمات خرید مشتریانتان کمک کند. راهنمایی های ذیل به عنوان یک رویکرد مرحله به مرحله می تواند به شما کمک کند، تا تصمیم درستی برای انتخاب فروشنده مناسب داشته باشید.